Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Gyermekek étkeztetése

A gyermekek háromszor étkeznek az óvodában (tízórai, ebéd uzsonna),. A térítési díj: 605Ft/nap.
Lehetőség van az ingyenes étkeztetés igénybevételére. Az igényléshez szükséges egy nyilatkozatot kitölteni, mely a "Letölthető dokumentumok" között szerepel.
- Ételérzékenység, cukorbetegség esetén az eltérő étkezés megrendelésének feltétele: a szakorvos véleménye alapján a Magyar Államkincstár által kiállított Igazolás a tartósan beteg illetőleg súlyosan fogyatékos gyermekről című nyomtatvány bemutatása, a Hatvani Közétkeztetési Kft. által működtetett konyhák élelmezésvezetőinek, illetve az óvoda óvodatitkárának.
- Az étkezési térítési díj befizetése online utalással oldható meg, minden hónapban a következő számlára: 10403538-50526551-77741007.
- A térítési díj befizetése utólag, a ténylegesen igénybe vett napok száma alapján kerül kiszámlázásra. A hiányzás az adott hónap befizetéséből kerül levonásra.
- Ha a gyermek az étkezést nem veszi igénybe (betegség vagy más okból adódóan) a szülő köteles azt jelezni az óvodában. A gyermek étkezésének lemondását (mely a következő naptól érvényes) KIZÁRÓLAG reggel 9 óráig lehet lemondani e-mailben (vorosmarty60@gmail.com) vagy telefonon (06-37/342-338). Hiányzás után, az étkezés igénylését szintén e-mailben vagy telefonon kell a szülőnek jelezni az óvodában.
- Hiányzás esetén az aznapi ebéd saját ételhordóban elvihető, mert az étkezésből törölni csak a következő naptól tudjuk a gyermeket. 

Az aktuális étlap az alábbi linken érhető el: https://kozetkeztetes60.hu/etlapjaink/